Unde poti urma cursuri de inot in Bucuresti

bazin inot olimpia

Unde poti urma cursuri de inot in Bucuresti

Vizitele regulate la piscina imbunatatesc somnul unei persoane, sporesc starea de spirit si satisfactia propriei sale viati. Apa din piscina intareste muschii si sistemul nervos, exceptand simptomele depresiei.

Oamenii de stiinta au demonstrat ca piscina imbunatateste starea de spirit a unei persoane, imbunatateste calitatea si durata somnului si stabileste procesele legate de metabolism. Este suficient sa inoti doar o data pe saptamana pentru a te simti mult mai bine.

Sederea sistematica in apa in timpul exercitiilor de inot, are un efect calmant asupra sistemului nervos, sporind stabilitatea emotionala, oferind un somn puternic si odihnitor.

In Bucuresti, cursurile de inot pot fi urmate la bazinele de inot Alexandreea si Olimpia.

Bazinul de inot Alexandreea a luat fiinta in anul 2010, fiind unul dintre cele mai mari si mai modern centre de inot pentru copii si nu numai. Aceste bazine de inot sunt incalzite pe timpul iernii, neexistand pericolul de a imbolnavi copilul.

Bazinul de inot Olimpia este acoperit, putand fi utilizat pe tot parcursul anului. Acest bazin este disponibil atat pentru cursurile pentru copii, cat si pentru adulti. Aici, cursurile pentru copii se efectueaza de luni pana vineri in intervalul orar 17-20, iar pentru adulti doar in zilele de  marti si joi, in intervalul orar 20-21. In weekend bazinul este inchis.

Ambele bazine de inot, atat Alexandreea cat si Olimpia, beneficiaza de personal calificat profesional, neexistand riscul de inec.

Utilizarea inotului intareste sistemul nervos. Acest sport tonifica sistemul nervos, echilibreaza procesele de excitatie si inhibare si imbunatateste alimentarea cu sange a creierului. Exercitiile placute asociate cu inotul, duc la sustinerea echilibrului corpului in apa, afecteaza in mod benefic starea psihicului si contribuie la formarea unui fond emotional pozitiv. Mai mult decat atat, inotul in piscina ajuta la remedierea diverselor probleme de sanatate fizica.

SUNA ACUM !