antrenor de inot

Cum alegem antrenorul de inot?

Este important sa găsiți un profesor cu experiență și căruia să îi placă să lucreze cu copiii. Eu am fost norocos, îmi amintesc cu plăcere când am început să practic înotul. Primul meu antrenor nu o să-l uit niciodată. Domnul profesor Ionescu este cel care m-a învățat să înot. Când aveam aproximativ șase ani, părinții mei s-au hotărât să mă înscrie la înot împreună cu fratele meu. Eu neștiind să înot, îmi era frică de apă. Domnul antrenor i-a învățat pe părinții mei, cât este de important primul contact cu apa. Acomodarea am făcut-o treptat. În prima zi, am văzut bazinul Lia Manoliu din spatele gardului. În a doua zi am făcut cunoștință cu domnul profesor, iar în a treia zi, fratele meu a intrat în apă. Imediat după el am intrat și eu.

Sunt sigur ca fără experiența domnului profesor nu aș mai fii mers la înot. Între mine și el s-a creat o legătură strânsă, bazată pe încredere și respect reciproc. Profesorul trebuie să fie acea persoană care aproprie copiii de apă, cu calm și răbdare. Trebuie să se adapteze în funcție de fiecare copil și la nevoie să intre cu el în apă, pentru a-l face să vină cu plăcere.

Eu în calitate de antrenor, îmi doresc ca fiecare copil care vine la cursurile de înot, să învețe să înoate cât mai corect, într-un timp cât mai scurt. Prin asta vreau să mă diferențiez față de ceilalți antrenori. Recomandările au fost și sunt cea mai bună reclamă a mea.

Vă recomand să aveți grijă pe cine alegeți antrenor pentru copilul dumneavoastră.

SUNA ACUM !