Bazin inot Bery

Pentru a veni in sprijinul dumneavoastra, echipa InitiereInot.com, va ofera cursuri de inot si la bazinul Bery din Bucuresti.

bazin inot olimpia

 

Inotul este chiar recomandat de catre medici pentru cei care au probleme cu greutatea, cu coloana, femeilor insarcinate sau celor care au avut operatii si urmeaza o perioada de recuperare. Inotul este recomandat tuturor persoanelor, indiferent de varsta. Este singurul sport care dezvolta toate grupele musculare si nu solicita articulatiile.

Bazinul Bery are XX de metri lungime, este un bazin de inot semi-olimpic si are X culoare, late de X,X metri. Adancimea minima este de X,XX metri, iar cea maxima de X,XX metri.

Bazinul de inot Bery este dotat cu o instalatie automata de recirculare a apei si monitorizare permanenta a concentratiei de clor din apa.  Acesta este prevazut cu urmatoarele:

– o tribuna de unde parintii pot urmari ce se intampla in timpul orelor;

– doua vestiare, unul pentru barbati si unul pentru femei. In vestiare exista dusuri si toalete.

– cabinet medical.

Antrenorii nostri au experienta in lucrul cu copiii si va stau la dispozitie pe tot parcursul procesului de invatare. Sportul inseamna sanatate!

Va asteptam cu drag la cursurile de inot la bazinul Bery sau in celelalte locatii ale noastre. Pentru detalii legate de pret puteti consulta lista de preturi sau ne puteti contacta la 0726.257.938.

SUNA ACUM !